KAIKKI TIET VIE KOOMAAN -E-KIRJA

Kaikkein lopullisinta on kun tiedostaa, että minä hetkenä hyvänsä joku voi vaan tulla ja romauttaa sun käsityksen siitä, mikä on totta.

Syrjäytyminen on muotisana eli mä olen aivan saatanan trendikäs. Saan postia pelkästään Kelalta ja aika usein päätökset ovat kielteisiä. Tänä vuonna en ole saanut näitäkään tukia: isyysraha, eläketuki ja sotilasavustus. En tietenkään olisi edes noin periaatteessa ollut oikeutettu mihinkään noista, mutta tuntuu se silti pahalta, kun joku sanoo ei.

Kaikki tiet vie koomaan on novellikokoelma, joka kertoo mielenterveyden haasteista mutta myös nuoruudesta yleensä. Ahon novellit liikkuvat realistisen ja absurdin välimaastossa, rikkovat tabuja ja puhuvat siitä, mistä muut vaikenevat.  

Kirjailijasta

Riina Aho (s. 2002) on lahtelainen kirjailija, joka kokee kirjoittamisen olevan ensisijaisesti tunteiden välittämistä. Hän haluaa kuvata rohkeasti vaikeita teemoja, kuten mielenterveysongelmia, sukupuolen moninaisuutta ja seksuaalisuutta. Riina käy lukiota ja haaveilee suomen kieleen tai kirjoittamiseen liittyvästä ammatista.

Osastot: ,