MYSTINEN LIPAS – ITÄMEREN AALLOKOIDEN UUMENISSA -KOVAKANTINEN

24,20 sis. alv.

”Nyt kerron sinulle tarinan, tarinan, jota et sinä eikä kukaan muukaan ole saanut vielä kuulla. Tarinan, joka hämmästyttää sinua.”

Itämeren aallokoiden uumenissa sinua odottaa seikkailu. Millaista Itämeressä oikeastaan on, miltä siellä näyttää ja millaisia haasteita siellä kohdataan? Mikä on Mystinen lipas ja minne se johdattaa?

Tämä hurmaava tiedesatu johdattaa tutkimaan ja miettimään, miltä lähimeressämme näyttää ja kuinka sen tulevaisuuteen voi vaikuttaa. Hohdokas, kuvaileva teksti sekä tarkat, yksityiskohtaiset kuvat tekevät teoksesta innostavan lukukokemuksen. Lukijalle avautuu näköala Itämeren pinnanalaiseen eliörikkauteen sekä eliöiden ympäristössään kokemiin haasteisiin.

Helsinkiläisen 9-vuotiaan Asiya Yousfin teos on yhdistelmä kuvitelmaa, faktaa sekä eliörikkauden loistoa. Tunnelmallisen yksityiskohtaisen luontokuvituksen on luonut kuvittaja ja taideopettaja Olga Veselovskaya. Kirja on suunnattu kaikille tiedon- ja tarinanhaluisille. 

”Kirjoitin Mystinen lipas – Itämeren aallokoiden uumenissa -tiedesadun, jotta muutkin nauttisivat näistä hienoista taidoista, että voimme tutkia, oivaltaa, kehittää ja vaikuttaa! Tiede on kuin liukumäki, joka johdattaa aina uusiin kiehtoviin tutkimusretkiin.”

Tervetuloa pinnanalaisiin loistokkaisiin seikkailuihin Itämeren aallokoiden uumeniin!

Varasto loppu