SENNIN HILPEÄ PÄIVÄKIRJA -KOVAKANTINEN

29,90 sis. alv.

Kirjasta

Erilaisuus on supervoima!

Kahvipapuset asuvat maailman korkeimmassa rakennuksessa, jossa pikkusiskot keksivät ihmekeksintöjä ja tätejä majoitetaan putkikerroksiin lemmikkilehmineen. Senni on Kahvipapusten perheen vanhin lapsi, juuri täyttänyt 10 vuotta, kun hän alkaa kirjoittaa päiväkirjaa. Parissa viikossa päiväkirjan sivuille syntyy ihmeellinen seikkailu, jossa Senni hämmästelee lehmämuotinäytöstä ja osallistuu koulun talent-kilpailuun parhaan ystävänsä kanssa.

Juoksin kaikkien asuntojen läpi, kunnes päädyin siihen asuntoon, jossa oli toiseksilempparimakuuhuoneeni, otin glitterkengät jalastani ja heittäydyin huoneen sängylle tuijottamaan ylös kattoon, jonne oli kiinnitetty pimeässä loistavia tähtiä, ja jäin kuuntelemaan musiikkia. Silloin minä olin maailman onnellisin tyttö, ja mikä tärkeintä, olin se ainoa oikea minä. Se minä, jonka olin kadottanut ja viimein löytänyt.

Sennin hilpeä päiväkirja kertoo  supermahtavan ällistyttävän Sennin elämästä, joka on tavallisen epätavallista, ihmeellisen kamalan ärsyttävää mutta myös kummallisen kertakaikkisen ihanaa.

Kirjailijasta

Selma Ingrid (s. 2008) on kertonut tarinoita niin kauan kuin muistaa. Selman tarinat syntyvät hetkinä, jolloin niitä ei odota: kesäiltaisin nuotion äärellä linnunlaulua kuunnellessa tai harmaan lokakuun keskellä, kun ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan.